MOSTANTÓL CSAK A WEB

Nem is olyan régen még választható volt, hogy a szoftvereinket Windows-ra, vagy inkább platform független böngésző alapú (webes) program formájában készítsük el.

Ez okkal volt így, hisz a Windows-os programoknak voltak bizonyos határozott előnyeik a webes programokkal szemben, pl: hogy sokkal gyorsabbak voltak, gazdagabb funkcionalitással bírtak, robosztusabb programokat lehetett építeni.
Ezek az előnyök azonban az évek során szépen eltűntek és most ott tartunk, hogy -bár megtehetnénk-nincs rá semmi okunk, hogy ajánljuk és válasszuk a csak Windows alapú vastag kliens alkalmazásokat.

Helyette inkább azt mondjuk, hogy legyen webes, mert: gyors, biztonságos, minden meg lehet építeni és nincs lehetetlen, bárhol fut, legyen az egy böngésző, tablet, vagy okos telefon. Nos és persze semmit sehova nem kell telepíteni.

Nem igazán lehet hátrány felsorolni, így 10 év után mi is elismerjük, hogy a régi típusú Windows-ra feltelepülő programok felett eljárt az idő. Persze még sok ilyen program van, lesz is, de mi vállalatirányítási rendszereket már modern alapokra építünk, amelyek igazán jövőállóak!

www.amtech.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük